Fi/Valve

From Valve Developer Community
(Redirected from Valve/fi)
Jump to: navigation, search
English (en)Esperanto (eo)Suomi (fi)Русский (ru)Español (es)Українська (uk)Tiếng Việt (vi)中文 (zh)
hero_01_fullsize.jpg
Company logo for Valve Corporation.
Avaa mielesi.

Valve Valve (joskus tyylitelty VALVE; virallisesti Valve Corporation, ja ennen Valve Software) on viihdeohjelmisto ja teknologia yhtiö, joka perusteetiin 1996 ja sijaistuu Wikipedia icon Bellevue, Washingtoniin. Yhtiön ensiesiytyvä peli, Half-Life, on voittanut yli 50 Wikipedia icon Vuoden Peli Palkintoa ja nimettiin "Paras Tietokone Peli Ikinä" 1999 Marraskuun, 2001 Lokakuun, ja 2005 Huhtikuun Wikipedia icon PC Gamer numeroissa, maailman parhain myyvä tietokone peli aikakausilehti.

Yhtiön portfolioon viihde omaisuuksista kuuluu Half-Life, Counter-Strike, Portal, Left 4 Dead, Day of Defeat, ja Team Fortress (englanti). Valven tuoteluettelo vastaa yli 20 miljoonaan tuotteeseen myyty ympäri maata, ja yli 80% tietokoneiden netti räiskintä markkinasta.

Parhain myyvien viihde tuotteiden tuottamisen lisäksi Valve on etureuna teknologien valmistaja, kuten Source Source peli moottorin ja Steam Steamin, joka on laajakaistainen sovellusalusta digitaalisen sisällön toimittamitamiseen ja hallitsemiseen.

Tänään, Valve koostuu yli 70 alan johtavista taiteilijasta, ohjelmoijasta, ja laatijasta. Yhtiön kahdenkymmenen vuoden historiassa, se on noussut "epätodennäköisestä uudesta sisääntulosta" alan johtajaksi, tuottaen jonon parhain myyviä ja kriitikoiden ylistämiä tietokone viihde tuotteita ja teknologioita.

Tuotteet

GoldSrc GoldSrc pelit

Source Source pelit

Source 2 Source 2 pelit

Xbox 360 PlayStation 3 Konsoli versiot Original Xbox PlayStation 2

Media

Laitteisto

Liiketoiminta

Avaa silmäsi.

External links

See also