Difference between revisions of "Talk:Adding Prop Models"

From Valve Developer Community
Jump to: navigation, search
(Need Help!!!)
(Need Help!!!)
Line 12: Line 12:
  
 
i '''really''' screwed up. Like alot. A couple of months ago i was messing around in hammer, making random maps, seeing what i could do. When i went to make a model using World Model > Model Browser i thought the image was to small. I went to chnage the size of the model browser (you know, like in the right hand corner, where if you click and drag it, the window will change size by following you). And it completely destroyed model browser. Like, i only have a few options to choose from for models unless it type something in. And no image of the model ever appears.--[[User:Fire Tock|Fire Tock]] 09:38, 6 Oct 2008 (PDT)
 
i '''really''' screwed up. Like alot. A couple of months ago i was messing around in hammer, making random maps, seeing what i could do. When i went to make a model using World Model > Model Browser i thought the image was to small. I went to chnage the size of the model browser (you know, like in the right hand corner, where if you click and drag it, the window will change size by following you). And it completely destroyed model browser. Like, i only have a few options to choose from for models unless it type something in. And no image of the model ever appears.--[[User:Fire Tock|Fire Tock]] 09:38, 6 Oct 2008 (PDT)
 +
:Try selecting the "Reset Game Gonfigurations"-option in the SKD. // [[User:Sertion|Sertion]] 09:44, 6 Oct 2008 (PDT)

Revision as of 16:44, 6 October 2008

... Isn't this out of date now? Or have the changes from BETA SDK still nto been applied to regular?Angry Beaver 00:55, 15 Feb 2006 (PST)

this gives no information on dynamic models.--Pyromancer 08:43, 27 Jul 2008 (PDT)

SmartEdit

This says to turn SmartEdit off, but you need it on to follow the instructions, and in all the screenshots it is on. Monkeyfetus 12:42, 30 Aug 2008 (PDT)

Good point. --Campaignjunkie (talk) 12:54, 30 Aug 2008 (PDT)

Need Help!!!

i really screwed up. Like alot. A couple of months ago i was messing around in hammer, making random maps, seeing what i could do. When i went to make a model using World Model > Model Browser i thought the image was to small. I went to chnage the size of the model browser (you know, like in the right hand corner, where if you click and drag it, the window will change size by following you). And it completely destroyed model browser. Like, i only have a few options to choose from for models unless it type something in. And no image of the model ever appears.--Fire Tock 09:38, 6 Oct 2008 (PDT)

Try selecting the "Reset Game Gonfigurations"-option in the SKD. // Sertion 09:44, 6 Oct 2008 (PDT)